04 april 2019

Goud van oud: rosbiefrolletjes


Onlangs plaatste ik een recept voor het zelf braden van een flink stuk rosbief.
Heb je toch nog rosbief over na je etentje? Dan kun je het een dag later heerlijk verwerken in deze rolletjes!

Ingrediƫnten:

2 eieren
10 gram verse basilicumblaadjes
2 el  mayonaise
versgemalen peper
zout
8 plakken gebraden rosbief

Bereiding:

Kook de eieren tot ze hard zijn en laat ze afkoelen. Pel ze en hak ze fijn. Snijd ook de basilicumblaadjes fijn. Roer ze samen met de eieren en mayonaise door elkaar en breng op smaak met peper. Doe een schep op een plak rosbief en rol netjes op. Wanneer je de plakjes rosbief halveert kun je er ook een soort 'hartige bonbons' van maken, die je op een amuse-lepel kunt serveren.
Leuk voor bij de Paasbrunch...

Op de foto heb ik de rolletjes geserveerd op kiemgroenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten