14 december 2019

Champignons met geitenkaas


Dit eenvoudige recept is op veel verschillende manieren te gebruiken. Je kunt alles in een ovenschaal doen en zo een heerlijke lunch maken voor één persoon. Je kunt het ook verdelen in 4 kleine porties, en het als voorgerecht serveren bij het Kerstdiner.
Je kunt het helemaal klaarzetten en vlak voor het eten afbakken!



Ingrediënten:

250 gram champignons
75 gram milde harde geitenkaas
2 el slagroom
1 tl tijm
kruidenzout en peper naar smaak


Bereiding:


Maak de champignons schoon en halveer ze. Leg ze in een ovenschaaltje. Verdeel de room over de champignons en strooi de kruiden erover. Snijd de kaas in kleine blokjes en verdeel deze over de schaal.
Bak het gerecht 20 minuten op 200 graden in een voorwarmde oven.

Onder de schaal komt tijdens het bakken wat vocht, maar dat is juist een heerlijk 'sausje'. Serveer de champignons met een sneetje zelfgebakken koolhydraatarm brood. Het recept vind je HIER


KokenKoken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten